Her kan du komme i kontakt med profesjonelle, autoriserte sykepleiere, via chat, melding eller telefon, og få svar på dine spørsmål, helt anonymt. Vi tilbyr medisinsk informasjon, uten vanskelig medisinske ord og uttrykk som kan være vanskelig å forstå. Alle i Spør Sykepleieren har taushetsplikt.

Vi ønsker å hjelpe

Hva du kan forvente av ''Spør Sykepleieren''?

Har du spørsmål om medisin, helse, nyheter om helse, helsetjenester, kroniske sykdommer eller liknende? I så fall er du ikke alene! 

Les deg opp

Populære temaer

Vi i Spør Sykepleieren vet at sykdom, skader og personlige utfordringer/kriser kan oppstå når som …

Denne teksten vil i hovedsak handle om akutte smerter. Det vil komme flere tekster etter …

MS er en alvorlig, kronisk betennelsestilstand som rammer ryggmarg og hjerne (sentralnervesystemet). 2 av 3 …

nasjonale tiltak og anbefalinger

Det er helt trygt å stille spørsmål til oss i «Spør sykepleieren».

Vår bakgrunn og visjon

Som sykepleiere har vi i alle år fått mange spørsmål fra kjente og kjente om helse og medisin, særlig når noen har vært i kontakt med en fastlege, spesialisthelsetjenesten, eller øvrige helsepersonell. Vi har også ofte blitt kontaktet av kroniske syke, som ikke opplever at de får tilstrekkelig oppfølging av lege eller annet helsepersonell, og som ønsker om informasjon eller veiledning knyttet til sin sykdom.

Hva om vi ikke kan svare på ditt spørsmål?

Vi tar forbehold om at dersom spørsmålene vi får går utover vår kompetanse som sykepleiere, vil vi gi deg råd om hvor du sannsynligvis kan få svar på dine spørsmål. «Spør sykepleieren» vil også understreke at kontakt med oss aldri vil kunne erstatte en time hos fastlege eller spesialist. Vi er ikke leger, vi ønsker derimot å være en tjeneste som kan gjøre det lettere for deg å forstå medisinsk informasjon.