Easter,Eggs,Hiding,In,The,Grass,With,Daffodil

Påsken 2024

Vi i Spør Sykepleieren vet at sykdom, skader og personlige utfordringer/kriser kan oppstå når som helst, hvor som helst. Helligdager er ikke et unntak, selv om de fleste fastleger og offentlige tjenester, vanligvis holder stengt. Spør Sykepleierens åpningstider i påsken 2024 er derfor noe utvidet i forhold til normalt. Vi ønsker å være et kontaktledd, for deg eller noen du kjenner, hvis behovet for medisinsk veiledning- eller en samtalepartner, skulle melde seg når andre helsetilbud har stengt.

 

Åpningstider i Påsken 2024

Spør Sykepleieren holder åpent i hele mai som normalt, og med følgende åpningstider i de ulike helligdagene;

Skjærtorsdag (28/3):  08-23

Langfredag (29/3) :    08-23

Påskeaften (30/3) : 08-23

1. Påskedag (31/3) :  08-23

2. Påskedag (1/4) : 08-23

 

Er livet vanskelig? Snakk med oss!

Mange synes høytider og helligdager er ekstra utfordrende og vanskelige. Dagene kan føles lange og tunge, særlig hvis/når andre hjelpetilbud er stengt. Hvis du kjenner på vanskelige tanker eller følelser, er det viktig å ikke sitte alene med dem.

Hvis du opplever symptomer eller endringer i helsetilstand som gjør deg usikker på om du bør oppsøke lege, så kan vi hjelpe deg med å avklare om det er nødvendig for deg å oppsøke legevakt, eller om du kan vente til fastlegen er tilbake fra påskeferien.

Snakk om det du opplever, føler eller tenker! Vi er her, og vi vil gjerne hjelpe deg. Kjenner du noen du tror dette kan være aktuelt for? Ta kontakt med vedkommende, og fortell hen gjerne om oss!

Ta kontakt med oss her; http://spor-sykepleieren.no/bestillingsportal/

Del med dine venner